onsdag 14 oktober 2009

Jaha, det är en sån där dag....

Vaknade imorse med känslan av att ha försovit mig och huvudet drog igång i 180:
"Herregud, jag som ska öppna på jobbet!!"
Det visade sig istället att jag vaknat före klockan - Försökte återfå normal andning....iiiin....uuuut....iiiiin....uuut.....iiiiin...
Sticker ut näsan och ska gå till bussen - Huuuu, hurvigt och kallt och en ganska rejäl ishinna på bilarna - Ruggar i jackan och tänker:
"Jaha, då var det dags igen, massor av kalla mörka månader - BLÄÄÄH!"
Bussen sköter sig och kommer, men inte tunnelbanan.....ALLVARLIGT 20 min sen?!!?
"Jäklar, jäklar, jäklar, jäklar.....är det KONSTIGT att man väljer att köra bil, vissa i den här stan har tider att passa!!"
Det löste sig tillslut relativt smärtfritt, jag blev bara 5 minuter sen - Mest tack vare min halsbrytande löpning mellan tunnelbanan och kontoret.
Usch och flås, ni ska veta vad trapporna lutar uppåt särskilt mellan plan 3 och 4!
När jag tillslut röjt undan morgonens sysslor, så tänkte jag ta mig en stor kopp, varm choklad och en skorpa.
Då är det någon illasinnad, illvillig, skorpsnaskande liten varelse som ätit upp dem - ALLIHOP!!
*Morr Morr MORR*
.....jaha ja, det är en "SÅN DÄR" dag.

2 kommentarer:

  1. Hej goaste vän..VAD jag tycker om dig..dina kommentarer, om än obesvarade av en skamsen engelsson, har verkligen rätat upp min tillvaro de här dagarna..så det tackar jag för.. Ang skorporna..har du verkligen aldrig hört talas om den lömska långfjädrade skorpsnapparen...populationen ökar visst dramatiskt i Stockholmsregionen..det har engelsson från en säker källa.. Finns bara en sak att göra..byt genast ut skorporna mot smarriga kanelbullar o gräddbakelser..sånt skyr de som pesten.o problemet e löst..Inget o tacka för..skicka mig bara ett lass kanelbullar som ersättning..

    SvaraRadera
  2. Fi fanken, en skorpsnattare, vilket shit!
    Tack du för berömmet. Jag försöker att njuta av att vi är klara..men det ÄR svårt att inte rusa vidare till nästa projekt. Skorstenen ska målas innan vintern men det är en dags jobb förhoppningsvis. Så det känns inte lika betungande som målningen gjort på sista tiden. Sen finns det ju massor av andra projekt ;o) Men det är OTROLIGT skönt att vara klara med målningen. Tjohosan!

    Kramar till dej/Petronella

    SvaraRadera