torsdag 17 september 2009

Orättvist!!


Hur kan en torsdag förklä sig till en semi-måndag??
Var tvungen att ta tag i nackhåret på mig själv för att få kudden ur ansiktet och sedan ta en dödsföraktande rull mot sängkanten för att försöka skrämma igång min strejkande lekamen. Nu fattas bara en P-bot eller två, pms och bli överkörd av en buss....BLÄH!!!
Måste nog gulla mig själv med en liten bit choklad....AHA, se där, blev lite gladare i hjärtat bara av tanken!!

6 kommentarer:

  1. Chokkela e alltid bästa meducinen..jajamen..o så skämtar vi INTE om bussar o överkörning av dem..NOT..nu ser du upp o o åt alla håll medans du travar över vägen..o hör sen..

    SvaraRadera
  2. Haha..men du gråben suddar de bara ut när han mosats av en buss o ritar upp på nytt..liiite svårare o lappa ihopa dig*L*

    SvaraRadera
  3. Halloj där namne!

    Ja du vet, en blogg är ju lite som ett hem. Måste kännas rätt ;) Det gamla stället var liksom en smula ytligt och hela communityt handlade ju egentligen bara om skönhet... och så gillar jag ju egentligen blogg.se´s bloggverktyg allra bäst! :)

    Redken... Cardell... figures ;) Men jo, jag är ivrig att testa själv! Jag kör Kerastase och Tigi rätt mycket, så ska bli kul att se hur den här är. Will let u know! ;)

    Imorgon är det fredag min vän, håll uuuuuut! ;)

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Sesådärja din bandit..nu har jag haft en vild bild på näthinnan hele långa dagen av en styck tillplattad dam som desperat blåser på sin tumme..du ffffffååååååååååååååååååååår INTE göra såhär..NO NO NO..skakar hysteriskt på huvet o hoppas bilden trillar borrrrrrtttt

    SvaraRadera
  5. Welly welkom!!! Jag kan visa fler fina om du vill.....

    SvaraRadera
  6. Tack för din hälsning. Hade en underbar helg. Konserten var MAGISK! Kram

    SvaraRadera