torsdag 23 juli 2009

Drömmar...

Sitter här och längtar till semestern. Vi lägger in oss på SPA-hotell på Cypern om tre veckor, vad jag ska njuta!!

Just nu sitter jag här och drömmer mig bort bland olika behandlingar som ska bokas, pedikyr, massage, ansiktsbehandling, inpackning... OH MY GOD!! Varför går tiden såååå långsamt?!?!
(Bilder: Sandy Bay)

4 kommentarer:

  1. Oj vad härligt! Du kommer att må som en prinsessa :D Packa ner mig i väska, jag lovar att vara tyst Kram

    SvaraRadera
  2. Åh gud så härligt!!Jag tycker mycket om Cypern!! och SPA....härligt!! själv har jag inhandlat "Skönhetsbibeln" som jag skall studera...hi hi...kanske finns lite tips..även om jag har läst en massa ;-)

    Min första dag på jobbet idag...inte kul...
    p.s är fötterna bra nu?? såg att du har opererat dig...ska läsa lite mer på din blogg tänkte jag. Ja lavendelsocker t.ex. skall jag göra..vill göra lavendelskorpor...gissa vad dyra dessa är att köpa...man kanske skulle ha en liten butik här på landet med div. saker...som olika marmelader och dylikt!

    massa kramar

    SvaraRadera
  3. Åååh, låter underbart! Det är du sannerligen väl värd :) Tror inte vi har spa på hotellet vi åker till på Rhodos efter bröllopet men stor pool och gym räcker ju långt det med!

    Hoppas allt är bra och att du får en toppenmysig kväll vännen! Kram <3

    SvaraRadera
  4. Preciiiis vad du förtjänar e engelssons absoluta åsikt..det låter helt undebart härligt.. O Cypern som e en sån spännnade ö..jag har precis läst en historisk roman av Elisabet Nemert som heter Vindarnas ö o handlar om den minoiska kulturen på Kreta..den ska du kanske läsa som ska till de krokarna..kram

    SvaraRadera