torsdag 16 april 2009

Trädgård

Jag antar att ni som jag, vildsint längtar ut till våren i trädgården.
Ikväll blir det även vårlätt mat, bakad lax med chevrékräm och blandade grönsaker, tyvärr tror jag inte att vi kan sitta ute som vädret ser ut.
Jag tittade runt på Martha Stewarts hemsida och hittade en massa fina bilder som folk skickat in på sina trädgårdar. Det finns för alla möjliga sorter och smaker, här kommer några smakprov.

6 kommentarer:

  1. Jag har aldrig provat den dieten, kanske vore något!? Jag var för ett tag sedan väldigt duktig och åt nyttigt i nästan två hela veckor, men sen så sket det sig så klart och nu är jag nästan innen i en frossar period istället.. Tänk att man aldrig kan hålla dig!

    SvaraRadera
  2. Har du lyckats äta det i två månader, inte dåligt!! Ja man vill ju gärna se resulat för annars ger jag upp så lätt..

    Jag får helt enkelt ta och kolla på detta, har du några bra tips på hemsidor eller böcker som man kan köpa för att få lite hjälp på vägen, eller hur har du gjort för att lyckas!?

    SvaraRadera
  3. Vilka inspirerande bilder!

    Ha en go dag! Kram!

    SvaraRadera
  4. Ja det låter ju hur lätt som helst när du skriver det iaf! Okej, på måndag ska jag köra igång.. Jag brukar bara klara tre dagar men vi får se hur det går denna gången:D

    SvaraRadera
  5. Jag känner mig inte en dag äldre än 25 MEN den bittra sanningen ser ju helt klart annorlunda ut. Men jag har hört att ålder bara är en siffra och jag tror att det stämmer.

    SvaraRadera
  6. Jepp jag ska se om jag hittar någon bra bok i helgen!! Jag är också riktigt kass på att äta frukost,hmm får se hur jag löser det..

    SvaraRadera